info@goldengate.fi
+358 (0)400 339 118

Kumppanuus on toimintamme voimavara

Riittävän laajan kumppaniverkostomme tarjoamasta rakennamme yhdessä asiakkaidemme arvoihin ja toimintamalleihin sopivimman ratkaisun. Vahva keskenäinen luottamus mahdollistaa sen, että myös kumppanimme hyödyntävät toistensa osaamista palvellakseen asiakkaitaan kokonaisvaltaisemmin.

Asiakaskokemus ratkaisee menestyksemme

Toimintatapamme on täysin asiakaslähtöistä. Hallinnoimme isojakin muutoshankkeita hoitamalla puolestasi tiedonkulun ja yhteydenpidon eri palveluntarjoajien välillä. Meille on ensiarvoisen tärkeää, että tilaamasi palvelun laatu on hinta- laatusuhteeltaan korkeatasoista ja kasvattaa yrityksesi tulosta. Yksikin virhesuositus vaikuttaa koko kumppaniverkostoomme. Siksi asiakaskokemus on toiminamme kulmakivi.

Intohimo työssämme näkyy asiakkaidemme tuloksissa

Golden Gate verkosto koostuu yrittäjistä ja asiantuntijoista joita yhdistävät intohimo asiakastyötä kohtaan. Uskomme sen välittyneen myös asiakkaisiimme, heidän sidosryhmiin ja sitä myötä tuloksiin. Tutkimukset osoittavat, että merkityksen kokeminen työssä johtaa parempiin tuloksiin. Uskomme, että sen voi saavuttaa osaamista kehittämällä kannustavassa työyhteisössä.

Golden Gate varmistaa, että yritys hankkii vain palveluita, joita oikeasti juuri sillä hetkellä tarvitsee.

Päivi Salminen, Partner, Marketing Agency Expression Ltd

Golden Gate Consulting Oy

Golden Gate Consulting Oy on suomalainen yritys, joka toimittaa yrityksille monipuoliset liiketoimintojen kehittämisratkaisut yhdistämällä osaamisen kehittämisen, osaamisen hankinnan, myynnin tukipalvelut, markkinointiviestinnän, ICT – ja finanssipalvelut tarkasti räätälöiden yrityksille. Palveluja yhdistämällä autamme organisaatioita saavuttamaan tuloksia nopeammin ja sitouttamaan oikeat ihmiset, oikeille paikoille, oikealla osaamisella.

Luomme  lisäarvoa sekä asiakkaille että kumppaneillemme kokeneena liiketoimintojen kehittämisbrokerina. Vahvuuksiamme ovat kyky tunnistaa tarve ja löytää siihen oikea ratkaisu. Läheinen yhteistyö kumppaneiden kanssa luo pitkäaikaisia asiakassuhteita.

Panostamme markkinoiden aktiiviseen seurantaan ja korkealaatuiseen asiakaspalveluun. Olemme luotettava ja ammattitaitoinen kumppani. Ydinosaamisemme jatkuva kehittäminen on ensiarvoisen tärkeää – asiakkaidemme eduksi.

Lue meidän palveluista

Valmennus ja konsultointi
Tutkimuspalvelut
ICT ja digitalisointi
Myynnin tukipalvelut
Markkinointiviestintä
Henkilöpalvelut
Finanssi- ja lakipalvelut